fredag 9 november 2012

-Mina tavlor-

Jag har varit väldigt dålig på att uppdatera min blogg, men jag har inte legat på latsidan vad gäller mitt hantverk... för jag har pysslat och grejat nästan varje kväll. Det är så roligt!
Nästa vecka så ska jag vara med på en julmarknad i Sägnerna. hus i Sandhem. Det ska bli så roligt, jag har lagt ner så mycket tid och kärlek på mina saker som jag gjort och det har varit kul att göra allting.


 Här kommer några tavlor som jag på gjort, enkla med någon bra text på. Jag gör mina tavlor på en brädbit som jag sedan klär in med canvasduk, lite bokpapper mm som jag sedan stämplar och dekorerar på olika sätt.
Jag gjorde dem i olika storlekar från början men har nu riktat in mig på tre olika storlekar 15*15cm, 9*12cm och 12*20cm.

 Jag önskar er alla en trevlig helg jag har äran att vara ledig idag då jag jobbade en extra söndag för någon vecka sedan. Kommer att försöka uppdatera varje dag nu för att visa vad jag kommer att ha med mig till Sägnernas hus.

Ha det så bra kramar Theresia,  


3 kommentarer:

 1. Urläckra tavlor Theresia!! <3
  Du är flitig som en myra och det ska bli roligt att se vad mer du har att ställa ut i Sägnernas hus!
  När jag bodde i Jkpg åkte jag alltid dit. Det är sånt mysigt ställe och man får sån perfekt julkänsla där.

  Skönt att höra att det är nån annan som lämnat den "vanliga" julkortstillverkningen.
  Känns som det bara är jag som gjort det annars ;)
  För som du säger, man skapar så många kort ändå under året så det kan vara skönt å bara massproducera, för det går lite fortare :)

  KRAAAM Petra

  SvaraRadera
 2. WOW, du är så kreativ och produktiv. Dina grejer är fantastiskt fina! Har tänkt att åka till Sägnernas hus på julmarknad, då kommer jag förbi och kollar in alla fina alster!
  kram Annika

  SvaraRadera
 3. Underbara tavlor - du inspirerar verkligen! Kram

  SvaraRadera