tisdag 9 oktober 2012

-Engelsk konfekt-

Ja, det har varit tuffa veckor här, jag har varit förkyld. Inte bara en vanlig förkylning utan det har satt sig i hela kroppen och bihålorna. Riktigt ont har jag haft! Men nu så har det äntligen börjat att bli bättre! Hurra för mig!

Nu håller jag på att virka Engelsk konfekt, var tvungen att köpa en påse med riktig engelsk konfekt för att se hur stora de är. Men de försvann fort ner i min mage, så gott det var. En ganska bortglömd karamell. Eller kanske det är pensionärsgodis - vad vet jag!
Sen virkar jag en ny omgång med bokmärkes ugglor, under tillverkningen har alla ugglor ett litet bås i min gamla pärllåda. De ligger så snällt och väntar på att bli monterade.. Visst är de söta.


Ha en trevlig vecka, jag har en lång vecka framför mig då det är min jobbarhelg. Men man är van så man tänker inte så mycket på det längre. Bara att jobba på - det är ju samtidigt roligt!

Kram Theresia

4 kommentarer:

 1. Mmmmmm.....vad gott det ser ut. Tur du är på benen igen så vi får ha dej med om dagarna igen.
  Kram Cathrin

  SvaraRadera
 2. Jättefina! Även om det räknas som pensionärsgodis så blir man sugen :)
  Karolina

  SvaraRadera
 3. Fy bubblan va glad jag hade blivit om jag fått såna där godisar i present!! (jah, istället för de riktiga också för den delen..för då kanske man kan behålla figuren ett tag till!) ;)

  Söta ugglor också!!
  Du är fenomenal vännen! :D

  TAck vännen för dina ord inne hos mej! *Glad*

  Må gott!
  kram Petra

  SvaraRadera
 4. thank you for following me on Pinterest: HipinHolland. I also have a blog: www.hipinholland.blogspot.com.
  Hope to see you there!
  Christel

  SvaraRadera