söndag 2 december 2012

-Julmarknad på Spinnet-


Nu har jag varit på en julmarknad i Habo, på ett gammalt Spinneri. En fantastisk byggnad med mycket gammal känsla i väggarna.

Mycket folk har det varit och många har tittat, pratat och skrattat gott åt mina små hantverk. Vissa har även provsmakat både bullar och pepparkakor, men de var lite svårtuggade...

Denna helgen har även min man Jonas stått vid min sida, våra barn har haft en bra helg hos mormor och morfar. De har bakat pepparkakor och lekt hela helgen. Ett stort Tack till Er!

Jag lägger ner mycket tid, kärlek och omtanke på mina alster och jag har väldigt roligt när jag syr, virkar och böjer ståltråd... Jag vore inte jag om jag inte fick använda mina händer för att skapa. Jag har så mycket ideé som bara vill komma ut men min tid räcker inte alltid till. Men jag gör det jag hinner när jag hinner och har egentligen ingen press på mig.

Jag vill passa på att Tacka alla som varit och handlat av mig vid mitt bord. Även alla ni som tittat och beundrat mina saker.  Många många Tack till er alla som tittat förbi!

-Theresia

2 kommentarer:

 1. Så otroligt roligt att träffa dej och se dina fina grejer. Just nu sitter mina tildakaniner vid sitt bord jag köpte av dej:) Goa kramar Ulla

  SvaraRadera
 2. Hej, vilken mysig sida du har här.
  Väldigt kul att träffa dig på Spinnet. Hoppas att vi kan ses igen kanske den 9/3 på Haboscrappen ;-)
  Om inte annat får du hälsa Jonas att jag diggade hans små renar :-)
  Kram Ida H

  SvaraRadera