tisdag 17 april 2012

-Mitt lilla rum-

Jag tycker själv det är väldigt kul att se hur andra har det i sina "pysselrum" så idag tänkte jag bjuda på hur det ser ut hemma hos mig.
Jag har inte alltid så rent... men idag behövde jag städa undan efter en massa projekt som jag gjort.
Så då passade jag på att ta lite kort.

Här har jag mitt skrivbord med en plats för mig att skapa vid, det finns även en plats för Märta eller Selma när de vill sitta och rita. Då flyttar jag undan tangentbordet så där blir en plats till.
Ovanför skrivbordet har jag en massa lådor med blommor, punchar, akrylfärg, knappar o dekortationer mm mm i.
Har kommit på att det är så smidigt med många förvaringsmöjligheter.

Så därför har vi två bokhyllor med ännu mera förvaringslådor vid ena väggen... kan inte få nog. Här ryms min skrivare, pärmar med stämplar, spets, band, spillpapper, enfärgad cardstock, tidningar, fimolera mm mm


Här i bokhyllorna ryms inte bara mina saker utan även lite av barnens pysselsaker som piprensare, flirtkulor, målarböcker,glitterpennor mm mm.

Jag är väldigt nöjd över mitt rum tja det är inte bara mitt rum för Jonas har ju ett skrivbord här med men det kom inte med på bilderna av någon konstig anledning.

Nu till glasyren på min pelargonkaka som jag har bakat idag. Vi har pelargonutställning på jobbet (Blomsterlandet) denna veckan. Så vi ska bjuda på ett smakprov av en kaka med doftpelarogner i . Kakan bakade jag i morse så nu måste jag göra iordning glasyren som ska vara ovanpå.

Ha en trevlig kväll.
/Theresia

1 kommentar:

  1. Tack för titten i ditt rum, jag tycker precis som du att det är kul att se hur andra har det!
    kram Annika

    SvaraRadera